Publicat la: 30.12.2015. 20:01 / 3.888 views

„A CRESCUT INDISCIPLINA RUTIERĂ”. ŞEFUL POLIŢIEI RUTIERE A TRIMIS SĂGEŢI ŞI ÎNSPRE POLIŢIA LOCALĂ

Ieri, la Campus TV, şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisar şef Vasile Nicolae a atras atenţia că în 2015, numărul evenimentelor rutiere de pe teritoriului judeţului a crescut îngrijorător.

traficAcest bilanţ negativ este urmare a faptului că indisciplina în trafic a atins cote alarmante.

În ceea ce priveşte circulaţia din oraşul Buzău, comisarul şef are nemulţumiri, mai ales în privinţa pietonilor.

Totodată, nemulţumirea şefului Serviciului Rutier se îndreaptă şi către Poliţia Locală care ar putea ajuta decisiv la asigurarea unei circulaţii rutiere fluente în municipiu.

Circulaţia rutieră din oraş ar putea fi reglementată mult mai eficient dacă s-ar desfăşura conform unui studiu de trafic, care ar trebui făcut de către Primăria Buzău.

(Corneliu Floriceanu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Campus TV spune:

  Ne cerem scuze, dar nu am stiut despre evenimentul de care vorbiti. Ne vom interesa.

 2. Andrei spune:

  Nu am vazut, citit sau auzit in onesta si curata presa buzioana nici macar un rind nu am auzit nici un cuvint despre angajatul Jandarmeriei Buzau care in luna noiembrie a fost prins intr- un mare moll din Buzau in timp ce a sustras o lanterna si o pereche de casti. Liniste totala si din partea confratilor de ,,laudaroşenii” , adica a celor din politie care i-au intocmit dosar penal. Rusine celor doua institutii si a celor ce le conduc!

 3. Vasile spune:

  „…a trimis sageti catre politia locala” – asta-i formulare de ziar de can-can, nu de campus tv. Seful de la rutiera are tot dreptul sa fie nemultumit de locali. Nu ii vezi in tot orasul, ci doar pe varianta sau la vreun interzis stand la panda pentru a mai jecmanii vreun sofer.
  Dupa parerea mea fostii gardieni publici nu trebuiau sa se ocupe de circulatia rutiera pentru ca habar nu au, nu au nicio pregatire in domeniu, iar multi dintre ei au facut liceul la seral.
  Traficul in municipiul Buzau se desfasoara jalnic pentru ca nu exista un studiu bazat pe realitate. Avem nevoie de mai multe strazi cu sens unic, avem nevoie de mai multe parcari si, mai ales, de semafoare la trecerile de pietoni pentru ca pietonii sa nu mai traverseze in voie strada. Deasemenea cred ca pe scuarurile dintre sensuri ar trebui montate garduri care sa nu permita traversarea neregulamentara a pietonilor, iar in zona trecerilor de pietoni intens folosite ar trebui montate semafoare si calmatoare de trafic. Se pot face multe, dar nu se va face nimic pana nu pleaca ciuma rosie din primarie.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!