Publicat la: 06.06.2019. 18:16 / 236 views

A ARS ÎN DOAR CÂTEVA MINUTE. CASĂ DIN VALEA SIBICIULUI, DISTRUSĂ DE FOC

S-au bucurat că au scăpat fără pagube după viitura din sat, însă pe capul lor a căzut un necaz şi mai mare. Membrii unei familii din Valea Sibiciului au rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce un incendiu le-a mistuit casa, în doar câteva minute.

incendiu siteDezastrul s-a produs ieri, când flăcările au cuprins construcţia realizată în mare parte din bârne de lemn. Focul a mistuit totul în mai puţin de 20 de minute, în ciuda intervenţiei rapide a pompierilor dar şi a vecinilor.

Pe imaginile surprinse de un amator, se văd flăcările care cuprinseseră deja întreaga casă, atunci cînd pompierii de la ISU sosesc la faţa locului. Nu se ştie, deocamdată, care a fost cauza incendiului.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti. Pompierii înaintează ipoteza conform căreia focul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit electric. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!