Publicat la: 24.06.2020. 18:36 / 893 views

9 LA SUTĂ DINTRE ANGAJAȚII BUZOIENI, ÎN ȘOMAJ TEHNIC. OAMENII REÎNCEP ACTIVITATEA

După perioada pandemiei, încet și sigur, lucrurile încep să reintre în normal. Potrivit AJOFM Buzău, un procent de 9 la sută dintre angajați și societăți comerciale au fost afectați, însă sumele plătite ca șomaj tehnic pentru luna mai sunt la jumătatea celor plătite în luna aprilie, ceea ce însemnă că oamenii reîncep activitatea.

oameni 2În județul Buzău, un procent important de populație activă și societăți comerciale au fost afectate de șomajul tehnic. Este vorba despre 9 la sută dintre persoanele angajate.

Până la această dată reprezentanții AJOFM aproape au finalizat plățile pentru șomajul tehnic aferent lunii mai, astfel că au posibilitatea să facă și o analiză.

Sumele plătite ca șomaj tehnic pentru luna mai sunt cu aproape jumătate mai mici decât cele pentru luna aprilie.

Șomajul tehnic va fi acordat și de la 1 iunie, în acele domenii în care activitatea nu poate fi reluată, dar nu mai târziu de finalul anului în curs. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!