Publicat la: 03.09.2018. 18:22 / 605 views

75%, PROCENTUL RESPINŞILOR LA BAC. DOAR 178 DE CANDIDAŢI AU PROMOVAT LA SESIUNE A DOUA

Doar 178 de absolvenţi de liceu au obţinut diploma de bacalaureat la a doua sesiune a examenului. În aceste condiţii, procentul candidaţilor respinşi este de aproape 75%. După afişarea notelor au fost depuse peste 200 de contestaţii.

bac toamna 1Statistica prezentată de oficialii Inspectoratului Şcolar include şi rezultatele obţinute de absolvenţi din alte judeţe, repartizaţi la centrele de examen din judeţul Buzău. Astfel, nu se cunoaşte, încă, numărul candidaţilor buzoieni care au trecut examenul. Cert este că, din cei peste 800 de absolvenţi înscrişi la Buzău pentru a doua sesiune, doar 178 au avut medii de promovare. 

Rezultatele sunt sub aşteptările responsabililor din educaţia buzoiană.

Peste 200 de contestaţii au fost depuse după afişarea notelor. Rezultatele finale vor fi cunoscute joi, 6 septembrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!