Publicat la: 04.07.2018. 18:51 / 805 views

73,8% DINTRE ABSOLVENŢI AU PROMOVAT BACALAUREATUL. APROAPE 900 DE TINERI BUZOIENI AU PICAT EXAMENUL

Aproape 900 de absolvenţi de liceu din judeţul Buzău au picat examenul maturităţii. Rezultatele afişate astăzi arată că, la Buzău, peste 73 la sută dintre candidaţi au reuşit să obţină peste media 6 la bacalaureat. Avem trei tineri cu media 10, dar avem şi licee unde procentul de promovaţi este sub 10 sau chiar de 0%.

bac 1Rezultatele au apărut în jurul orei 10:30. Chiar dacă mediile puteau fi aflate şi de pe site-ul Ministerului Educaţiei, mulţi au dorit să îşi vadă notele la avizierele liceelor.

La nivelul judeţului, aproape 900 de absolvenţi au picat bacalaureatul. Pe de altă parte, procentul de promovare înregistrat la Buzău ne situează pe un loc bun pe ţară. Trei tineri buzoieni, absolvenţi ai Colegiului Hasdeu, au obţinut media 10 la examenul maturităţii.

Există şi licee unde niciun absolvent nu a trecut pragul de 6.

Doar prin prisma rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat, promoţia 2018 este sub nivelul celei de anul trecut. În topul liceelor de la Buzău nu au apărut surprize.

Ca de obicei, cele mai slabe rezultate s-au înregistrat la unităţile de învăţământ cu profil tehnologic. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!