Publicat la: 26.03.2020. 18:52 / 371 views

71 ÎN CARANTINĂ, 3705 LA IZOLARE. BILANȚUL ZILEI, LA BUZĂU

Peste 3700 de buzoieni se afla in izolare, din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru alte 71 de persoane a fost luata masura carantinei. Autoritatile monitorizeaza direct toate cazurile, pentru a se asigura ca cei care se supun regimului de izolare respecta conditiile impuse de situatie.

centru carantina 3La data de 26 martie, în județul Buzău pentru 3705 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Alte 71 de persoane se află în carantină instituționalizată.

Pentru verificarea respectării regimului impus persoanelor aflate în izolare la domiciliu ca măsură de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu coronavirus, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Direcția de Sănătate Publică și Poliția Locală au continuat activitățile de verificare a persoanelor aflate în izolare la domiciliu.

 În ultimele 24 de ore, echipaje de poliție, alături de personal din cadrul Poliției Locale au verificat 2159 de persoane aflate în izolare și au  aplicat 3 sancţiuni contravenţionale cu privire la nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, în valoare totală de 8.100 de lei. De asemenea, au fost aplicate 242 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare nr. 2 și 3, în valoare de peste 327.000 de lei.

Totodată, efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău și ale Grupării Mobile Ploiești au fost angrenate în misiuni de ordine publică. Au fost verificate 169 de persoane aflate în izolare la domiciliu și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei pentru încălcarea prevederilor prevederilor Ordonanțelor Militare nr. 2 și 3. În total, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Buzău au fost angrenați în activități specifice 390 de polițiști, 115 jandarmi, 124 de polițiști locali, 24 de lucratori MapN.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!