Publicat la: 24.08.2020. 18:16 / 770 views

70 DE DECESE, LA BUZĂU. CÂTEVA PROVIN DIN AZILURILE DE BĂTRÂNI

Numărul deceselor în rândul pacienților cu coronavirus din județul Buzău a ajuns la 70, de la începutul pandemiei. Cifra îmbolnăvirilor zilnice se menține ridicată, astfel că, în continuare, numeroși pacienți nu mai au locuri în spitalele buzoiene.

covid 1În weekend, la Buzău, au fost înregistrate nu mai puțin de șapte decese în cazul unor pacienți infectați cu COVID și care prezentau comorbidități. Două dintre cazuri sunt de la azilul din Costești, unde numărul morților a ajuns la cinci, de la momentul declarării focarului în centru. DSP a mai raportat un deces al unui asistat de la Căminul “Al. Marghiloman.”

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău, au fost confirmate 26 de cazuri noi de coronavirus.

Aproape 150 de buzoieni infectați sunt în izolare la domiciliu, pentru că nu mai au loc în unitățile medicale unde sunt tratați pacienți cu SARS-COV2. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!