Publicat la: 31.03.2014. 21:23 / 4.700 views

63 DE ACCIDENTE DE MUNCĂ, 6 DECESE. BILANŢUL NEGRU CONTABILIZAT DE ITM BUZĂU ÎNTR-UN AN

Într-un singur an, la nivelul judeţului Buzău au avut loc 63 de accidente de muncă soldate cu 6 decese dar şi numeroase invalidităţi.

ACCIDENT MUNCACauzele şi domeniile în care s-au înregistrat accidentele de muncă au fost dintre cele mai diverse. Au avut la bază atât dezinteresul angajatorilor, cât şi neatenţia angajaţilor.

În judetul Buzău s-au înregistrat si cazuri de boli profesionale, în special în rândul muncitorilor care lucrează cu azbest.

Şi în acest an, inspectorii de muncă vor verifica dacă angajatorii asigură condiţii bune de lucru, dar şi dacă se respectă protecţia muncii semnată de fiecare angajat în parte.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!