Publicat la: 27.03.2017. 17:03 / 1.730 views

600 DE LOCURI LIBERE LA CLASA PREGĂTITOARE. SE VOR COMPLETA PÂNĂ LA ÎNCEPUTUL ANULUI ŞCOLAR

După prima etapă de înscrieri, 600 de locuri au rămas libere pentru clasele pregătitoare de la şcolile din judeţul Buzău. Cele mai multe locuri neocupate provin de la unităţile de învăţământ din mediul rural. Potrivit şefilor din educaţia buzoiană, clasele ar urma să fie completate până la începerea noului an şcolar.

clasa pregatitoare 2În prima etapă de înscrieri la clasa pregătitoare, peste 3.000 de copii şi-au găsit locuri în unităţile de învăţământ din judeţul Buzău. Cu toate acestea, din centralizarea datelor de către Inspectoratul Şcolar, s-au raportat 600 de locuri rămase libere.

Prima etapă a adus pentru anumite şcoli,  clase cu peste 30 de elevi, în timp ce altele sunt aproape de limită, cu doar 13, 14 copii înscrişi. Astfel de situaţii sunt întâlnite în unităţile de la ţară. Oficialii I.S.J. spun că şi în anii anteriori au rămas multe locuri libere, dar că acestea ar urma să fie ocupate până la începutul anului şcolar.

Responsabilii din învăţământul buzoian declară că nu există pericolul ca vreun cadru didactic să rămână fără post, în urma înscrierii unui număr mai mic de copii la clasa pregătitoare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!