Publicat la: 22.11.2018. 19:26 / 599 views

600 DE AMENZI PENTRU BUZOIENI PRINŞI FĂRĂ BILET. NUMĂRUL DE ABONAMENTE LA TRANS BUS S-A DUBLAT

În ultima perioadă, sistemul de transport în comun în municipiul Buzău s-a dezvoltat şi s-a diversificat. De asemenea, potrivit conducerii instituţiei, şi interesul cetăţenilor de a circula cu autobuzul a crescut, iar dovadă stă faptul că în ultima perioadă a crescut cu aproape 90 la sută numărul celor ce îşi achiziţionează abonament de transport. De partea cealaltă, însă sunt şi aproape 600 de cazuri în care buzoienii au fost amendaţi după ce au fost prinşi circulând fără bilet.

autobuz olanda 3În ultima perioadă, potrivit conducerii societăţii de transport local, interesul buzoienilor pentru deplasările cu autobuzul a crescut. Dovadă stă creşterea semnificativă a celor care au solicitat eliberarea abonamentelor de transport.

De partea cealaltă, însă, sunt şi buzoieni care intenţionează să ocolească sistemul şi sunt amendaţi pentru călătorii frauduloase. Nu mai puţin de 580 de sancţiuni au fost date în ultima vreme pentru calatori prinşi fără bilet.

În următoarea perioadă, autobuzele vor fi dotate cu sistem de monitorizare video, pentru a se evita astfel de situaţii.(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!