Publicat la: 11.12.2019. 19:21 / 644 views

56 DE ELEVI AU FOST FELICITAŢI DE PREŞEDINTELE CJ. OLIMPICII NAŢIONALI ŞI INTERNAŢIONALI, PREMIAŢI

Elevii care au muncit un an şcolar şi au obţinut rezultate deosebite au fost premiaţi astăzi de Consiliul Judeţean Buzău, în cadrul unei festivităţi. Un număr de 56 de elevi, dar şi 38 de profesori coordonatori au primit premii în bani și diplome, pentru rezultatele obţinute. Valoarea premiilor variază în funcţie de locurile obţinute la olimpiade şi concursuri, de la 300 la 600 de lei. Premianţii nu s-au arătat atât de încântaţi de premii, cât de atenţia şi cuvintele frumoase pe care le-au primit din partea autorităţilor judeţului.

olimpici premii 1 olimpici premii 2

Şi-au dedicat timpul liber învăţatului sau pregătirii sportive, au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare, iar astăzi au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele obţinute. Este cazul a 56 de elevi buzoieni care au obţinut premii la concursuri de nivel naţional şi internaţional şi au făcut cinste şcolilor din care provin. Şi cadrele didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii.

Premiile variază în funcţie de rezultatele obţinute de fiecare elev, de la 300 la 600 de lei. În afară de bani, astăzi s-au oferit diplome dar şi multe cuvinte frumoase. Acestea din urmă au fost cele care i-au impresionat pe elevii premianţi şi i-au motivat să meargă mai departe. În cadrul festivităţii de premiere, emoţii au avut şi elevii şi profesorii, dar şi preşedintele Petre Emanoil Neagu.

Pentru premierea elevilor a fost alocată suma de peste 39.600 de lei, prin hotărâre de Consiliu Judeţean. Preşedintele Petre Emanoil Neagu a promis că va căuta o soluţie pentru susţinerea elevilor pe toată perioada în care se pregătesc pentru aceste concursuri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!