Publicat la: 29.11.2017. 19:22 / 2.048 views

54 DE ANGAJAŢI AI PRIMĂRIEI, PREMIAŢI. VOR PRIMI ÎNTRE 1000 ŞI 2900 DE LEI

54 de angajaţi ai Primăriei Buzău vor primi, în prag de sărbători, premii cu valori cuprinse între 1000 şi 2900 de lei. Funcţionarii vor fi premiaţi pentru implicarea în implementarea proiectului Kaisen, un sistem modern de management.

tomaPrimarul Constantin Toma le-a declarat astăzi jurnaliştilor că nu ştie ce înseamnă prime pentru angajaţi, însă are în vedere să premieze 54 de angajaţi ai Primăriei, cei care au dovedit că sunt interesaţi şi au reuşit să deprindă tainele sistemului modern şi eficient de management.

Premiile vor avea valori cuprinse între 1000 şi 2900 de lei şi vor fi oferite înainte de sărbătorile de iarnă.

Primarul Constnatin Toma a mai spus că îşi doreşte ca pentru aceste premii să fie cât mai mulţi candidaţi, pentru că în acest fel se va îmbunătăţi activitatea în Primărie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!