Publicat la: 14.06.2019. 19:32 / 1.762 views

500 DE PARAȘUTIȘTI MILITARI, DESANT ÎN NOAPTE. IMAGINI SPECTACULOASE FILMATE LA AERODROMUL BOBOC

Imagini spectaculoase ale exercițiului de la Boboc vin de la jurnaliștii militari care au participat la misiunea executată pe timp de noapte. 

aerodrom bobocImaginile sunt surprinse de jurnaliștii militari, în timpul exercițiului de noapte de la aerodromul Boboc.

Dintr-o aeronavă C-17 Globemaster III sunt parașutate mai multe autovehicule militare, Humvee, dar și tehnică militară grea. Operațiunea a fost executată de Brigada 173 Airborne a parașutiștilor americani.

După operațiunea de lansare la sol a echipamentelor grele de luptă, a urmat un adevărat desant.

Primul batalion al trupelor de parașutiști americani, militari ai Regimentului de Infanterie 143 și de la Brigada 173 Airborne, precum și alți soldați din țările aliate au ajuns la sol din aeronave C 130 Hercules și dintr-un C-17 Globemaster III.

După ora 1:00 noaptea, nu mai puțin de 500 de parașutiști au împânzit câmpul din apropierea bazei militare de la Boboc.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!