Publicat la: 01.11.2019. 19:17 / 2.674 views

47 DE MILIOANE DE EURO, BANI PENTRU ASFALTĂRI ŞI ŞCOLI. TOMA: ”UN ÎMPRUMUT PE 20 DE ANI, DOBÂNDĂ ZERO”

47 de milioane de euro, este suma care va fi investită în asfaltarea străzilor şi în reabilitarea unităţilor şcolare din oraşul Buzău. Suma este un împrumut acordat din fondul guvernamental pentru Dezvoltare şi Investiţii. Ieri, într-o şedinţă extraordinară, aleşii locali au fost chemaţi să aprobe contractele de finanţare.

scoala 4 asfaltare dorobanti

Fonduri record pentru oraşul Buzău vor fi cheltuite în următorii ani pentru lucrări la infrastructura rutieră şi pentru reabilitarea tuturor unităţilor de învăţământ. Banii sunt împrumutaţi de la Guvern şi trebuie returnaţi pe o perioadă de 20 de ani, fapt care a atras câteva întrebări din partea aleşilor din opoziţie.

Împrumutul este fără dobândă, declară edilul-şef Constantin Toma.

Pentru asfaltări vor fi alocate 32 de milioane de euro, în timp ce pentru investiţiile de la şcoli suma este de 15 milioane de euro.

Unele lucrări vor începe chiar în acest final de an, iar din primăvară vor exista adevărate şantiere în municipiul Buzău.

Cele două contracte de finanaţare au fost aprobate cu majoritate de voturi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!