Publicat la: 06.09.2018. 18:30 / 815 views

38 DE APARTAMENTE, DEBRANŞATE DE LA RAM. PRIMĂRIA VA ACORDA AJUTOARE PENTRU CENTRALE

Primarul Constantin Toma a subliniat încă o dată că nu dispune de bani în bugetul local pentru a suporta subvenţie la preţul gigacaloriei. Mai mult decât atât, a anunţat că 38 de apartamente din tot atâtea blocuri din municipiu vor fi debranşate de la RAM, iar proprietarii vor primi ajutor din partea municipalităţii pentru montarea de centrale.

debransare siteIdeea unei subvenţii la căldură la nivelul municipiului Buzău pentru iarna ce va veni este tot mai puţin probabilă. Primarul Toma a subliniat din nou faptul că nu sunt bani la bugetul local pentru acest lucru. Mai mult decât atât, şi pentru apa caldă se mai pot suporta cheltuielile doar până la 1 noiembrie.

O situaţie specială se înregistrează chiar în aceste zile, în cazul a 38 de apartamente din tot atâtea blocuri din municipiul Buzău. Rămaşi singurii racordaţi la sistemul centralizat din tot blocul, proprietarii vor trebui să fie debranşaţi, iar municipalitatea va acorda ajutoare pentru montarea de centrale de apartament.

Şi directorul RAM Buzău, Constantin Tacea a anunţat în cadrul unei emisiuni la Campus TV că societatea ar suporta foarte greu furnizarea de agent termic doar pentru un apartament dintr-un bloc. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!