Publicat la: 24.07.2020. 18:24 / 507 views

33 DE CAZURI NOI DE COVID. 631 DE PERSOANE VINDECATE PÂNĂ ACUM

Ieri s-a înregistrat vârful săptămânii la Buzău, în privința numărului cazurilor noi de coronavirus. 33 de persoane au fost depistate pozitiv. În continuare, zeci de buzoieni intră în carantină sau izolare la domiciliu.

covid spital 1În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Buzău au fost confirmate 33 de cazuri noi de Covid, cea mai mare cifră raportată în această săptămână. În aceste condiții, criza locurilor de internare pentru bolnavii de coronavirus este în continuare o problemă pentru autoritățile buzoiene.

Tot ieri, pentru zeci de buzoieni, Direcția de Sănătate Publică a dispus carantina sau izolarea la domiciliu.

Județul Buzău a ajuns la 1.099 de îmbolnăviri de la începutul pandemiei. Autoritățile din sănătate informează că 631 de persoane au fost declarate vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!