Publicat la: 13.07.2020. 18:02 / 619 views

30 DE CAZURI NOI DE COVID 19. 24 DE DECESE DE LA ÎNCEPUTUL PANDEMIEI

Azi a fost raportat al 24-lea deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un octogenar internat la Spitalul Colentina. Tot azi, au fost inregistrate alte 30 de cazuri noi de coronavirus, la Buzau.

cazuri 21 covid-19Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 30 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 5 luni și 81 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Tot azi, a fost raportat și un deces al unui pacient confirmat cu Covid-19. Este vorba despre un barbat de 80 de ani, internat la Spitalul Clinic Colentina.

Pentru a diminua, pe cât posibil, riscul propagării virusului, autoritățile au facut mai multe controale, pe tot parcursul weekendului, în zonele de risc din oraș, baruri, cafenele, dar și în parcuri. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!