Publicat la: 03.12.2019. 19:25 / 416 views

3 DECEMBRIE, ZIUA PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI. A FOST SĂRBĂTORITĂ CU FAST LA BUZĂU

Astăzi, 3 decembrie, la nivel mondial a fost celebrată Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi. Şi la Buzău, a fost marcată în cadrul unei întâlniri în care persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora au discutat despre problemele cu care se confruntă şi au organizat o expoziţie cu produsele lucrate de ei.

dizabilitate 6 dizabilitate 4

Astăzi, 3 decembrie, este marcată Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi. Cu această ocazie la un centru comercial din oraş şi-au dat întâlnire persoanele cu dizabilităţi din oraş şi aparţinătorii acestora.

O expoziţie cu produse dedicate sărbătorilor de iarnă a demonstrat că pesoanele cu dizabilităţi sunt foarte active şi chiar doresc să ofere din lucrurile realizate de ei pentru a aduce bucurie apropiaţilor.

În cadrul întâlnirii persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora au discutat despre problemele cu care se confruntă şi despre aşteptările pe care le au de la cei din jur.

Evenimentul de astăzi a fost organizat la iniţiativa Asociatiei de sprijin a copiilor cu dizabilităţi din România şi Asociaţia Ridică-te şi Umblă, extrem de active la nivel naţional în lupta pentru vizibilitatea persoanelor cu dizabilităţi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!