Publicat la: 11.03.2019. 19:23 / 601 views

3.000 DE BUZOIENI AU ASISTAT LA ACADELIA. DELIA A CONCERTAT, SÂMBĂTĂ SEARĂ, LA SALA SPORTURILOR

Sala Sporturilor a fost neîncăptătoare, sâmbătă seară, la concertul susţinut de Delia. Aproape 3.000 de buzoieni au asistat la spectacolul ACADELIA, un show original plin de culoare.

concert 3Delia a deschis concertul cu melodia “Acadele”, cel mai recent hit al artistei aflate într-un turneu naţional cu un show incendiar.

Sala Sporturilor din Buzău a fost arhiplină la spectacolul ACADELIA iar publicul a interacţionat şi cântat alături de Delia, la toate piesele.  

Nu au lipsit nici melodiile cu care Delia s-a consacrat în fosta trupă N&D.

Timp de aproape două ore, Delia a oferit un spectacol în premieră pentru buzoieni, un show presărat cu numere de acrobaţie şi de magie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!