Publicat la: 20.10.2020. 18:04 / 260 views

29 DE CAZURI NOI, LA BUZĂU. ÎNCĂ UN DECES ÎNREGISTRAT LA NIVEL DE JUDEȚ

Judetul Buzau se mentine pe un trend crescator, in ceea ce priveste cazurile de coronavirus. Dupa ce ieri a fost depasit numarul 3300, azi, au fost raportate alte 29 de persoane diagnosticate cu Covid 19. Pacientii inregistrati au varste cuprinse intre 2 si 71 de ani. In ultimele 24 de ore, a fost inregistrat inca un deces.

cazuri coronavirus spitalConform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 29 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. De menționat că patru cazuri au fost diagnosticate în laboratoare private.  Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 2 și 71 de ani.

Din păcate, la nivel de județ a fost înregistrat un nou deces al unui pacient confirmat cu covid-19. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca și care prezenta, initial, simptomatologie respiratorie ușoară. Starea clinică s-a deteriorat rapid, survenind  decesul

3334 de pacienți confirmați cu Covid 19 au fost înregistraţi, de la începutul pandemiei, la Buzău. Dintre aceștia, 2721 au fost declarați vindecați. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!