Publicat la: 30.03.2017. 17:46 / 1.288 views

280 DE LEI GIGACALORIA, DE LA 1 MAI, PE FONDUL REDUCERII SUBVENŢIEI DE LA PRIMĂRIE!

Veste proastă pentru familiile ale căror apartamente sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. Primăria a stabilit preţul cu care se va majora energia termică, începând cu data de 1 mai. Scumpirea este de la 185 de lei la 280 de lei.

gigacalorieEste oficial! Primăria Buzău a lansat în dezbatere publică un proiect privind modificarea preţului la energia termică furnizată de Regia Autonomă Municipală către populaţie Potrivit documentului, de la 1 mai, costul unei gigacalorii va fi mai mare cu aproape 100 de lei.

În bugetul pe 2017, Primăria a alocat cu 80% mai puţini bani pentru subvenţionarea preţului de producţie a energie termice. Primele efecte ale scumpirii gigacaloriei se vor resimţi încă din luna iunie, la costurile pentru consumul de apă caldă. Este de aşteptat ca majorarea tarifului să producă şi un val de debranşări.

După ani buni în care preţul gigacaloriei a fost menţinut la 185 de lei, viitorul cost va urca Buzăul în topul oraşelor stabilit în funcţie de tariful practicat la energia termică furnizată populaţiei.

În momentul de faţă, peste 14.000 familii din municipiul Buzău au locuinţele racordate la sistemul centralizat de încălzire. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!