Publicat la: 06.09.2018. 18:16 / 580 views

24 DE NOROCOŞI, DUPĂ CONTESTAŢII. PUNCT FINAL AL EXAMENULUI DE BACALAUREAT

24 de absolvenţi de liceu au promovat bacalaureatul după etapa de contestaţii. În aceste condiţii, procentul de la Buzău la sesiunea a doua a examenului a crescut peste media pe ţară. Peste 200 de cereri de reevaluare au fost depuse din partea candidaţilor din judeţ.

bac toamna 1În urma recorectării lucrărilor pentru care s-a solicitat reevaluarea, au fost afişate rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea a doua. La Buzău, sunt 24 de absolvenţi care s-au bucurat după contestaţii.

Procentul de candidaţi promovaţi a ajuns la aproape 29%.

La prima sesiune a examenului s-a înregistrat un procent de aproape 75% de absolvenţi care au obţinut diploma de bacalaureat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!