Publicat la: 01.07.2020. 18:25 / 214 views

18 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU. 240 DE PACIENŢI, ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Buzăul continuă să fie pe harta județelor unde raportările zilnice arată un număr mare de cazuri de coronavirus. După ce ieri au fost anunțate 28 de persoane diagnosticate, astăzi autoritățile au raportat 18 cazuri noi. Avalanșa de persoane internate în ultima perioadă aglomerează din nou unitățile medicale care spitalizează pacienți cu Covid-19.

ambulanta si smurdCa de obicei, și astăzi autoritățile din sănătate vorbesc despre pacienți de toate vârstele. În ultimele 24 de ore, 18 buzoieni au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Județul Buzău se apropie de un nou prag al îmbolnăvirilor, cifra la zi a pacienților înregistrați de la începutul pandemiei ajungând la 583. Dintre aceștia, 315 sunt buzoieni declarați vindecați și externați.  

În aceste condiții, evoluția epidemiologică de la nivelul județului Buzău cunoaște o continuă creștere îngrijorătoare. În ultimele două săptămâni, au fost confirmate 240 de cazuri de coronavirus. Numai în ultimele trei zile au fost raportate 50 de persoane diagnosticate cu Covid-19. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!