Publicat la: 16.11.2020. 19:09 / 198 views

175 DE CAZURI NOI DE COVID, ÎN WEEKEND. ORAȘUL BUZĂU, APROAPE DE 5 CAZURI/1000 DE LOCUITORI

Județul Buzău a ajuns la o rată de infectare de 2.4 cazuri de COVID la mia de locuitori. Cele mai multe îmbolnăviri sunt confirmate în continuare în municipiul Buzău, aflat de o săptămână și jumătate în scenariul roșu. Numărul cazurilor noi fost în creștere și în acest weekend.  

covid spital 1Județul Buzău continuă să se confrunte cu un număr ridicat de cazuri noi de coronavirus. În weekend, 175 de persoane au fost diagnosicate cu COVID. Având în vedere analiza evoluției din ultima perioadă, autoritățile din sănătate nu cred că numărul de îmbolnăviri va scădea în curând.

Avem de-a face cu o răspândire comunitară fără precedent, de la începutul pandemiei.

Între timp, municipiul Buzău se apropie de o rată de infectare de cinci cazuri la mia de locuitori.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele două săptămâni, la nivelul orașului Buzău au fost confirmate 672 de cazuri de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!