Publicat la: 09.08.2017. 18:32 / 651 views

170.000 LEI PENTRU METALUL BUZĂU, FINANŢARE PRIMITĂ DE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

metalul la cj 1Consiliul Judeţean îşi menţine poziţia în ceea ce priveşte sprijinul financiar acordat nou-promovatei Metalul Buzău. A fost stabilită şi suma cu care forul va contribui la bugetul divizionarei C, 170.000 lei. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care a explicat că instituţia pe care o conduce se va implica în susţinerea clubului. Faptul că Metalul va fi ajutat de Consiliul Judeţean era cunoscut în oraş, singura enigmă fiind suma alocată echipei de fotbal.

Preşedintele Neagu a ţinut să precizeze că finanţarea se va face transparent, respectând întocmai litera legii. Cel mai probabil, suma alocată Metalului Buzău va fi supusă votului, într-o şedinţă ulterioară a Consiliului Judeţean.

Sezonul trecut, Metalul Buzău a evoluat în liga a 4-a, obţinând promovarea   într-un meci de baraj cu CS Amara. Până acum, finanţarea clubului buzoian a fost exclusiv privată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!