Publicat la: 11.07.2018. 18:08 / 983 views

14 TRANSFERURI PENTRU ECHIPA DE RUGBY. LA GLORIA AU MAI RĂMAS DOAR PATRU BUZOIENI

Patru jucători din Tonga, alţi patru de la centrul de excelenţă de la Bârlad, plus implanturi venite pe filiera Dinamo Bucureşti şi Tomitanii Constanţa. Gloria s-a întărit cu paisprezece nume noi, astfel că în lotul antrenat de Costică Merşoiu au mai rămas doar patru buzoieni.

sef sectie rugbiExamen dificil, pentru echipa de rugby a SCM, chiar în primele zile ale lunii august. Buzoienii se vor deplasa la Timişoara, cea mai bogată echipă din România, pentru prima etapă din Cupa Regelui.

Pentru superligă, lotul buzoian s-a întărit cu paisprezece jucători, dintre care patru provin din Tonga. Alţi patru sportivi au venit pe filiera Centrul de Excelenţă Bârlad. De asemenea, la Buzău au sosit rugbişti care au mai jucat la echipe cu nume, precum Dinamo Bucureşti şi Tomitanii.

În urma remanierii lotului, la SCM mai activează doar patru buzoieni. Ei sunt Bîsceanu, Baboi, Platon şi Moise. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!