Publicat la: 26.06.2020. 18:55 / 547 views

12 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU. PACIENȚII AU ÎNTRE 16 ȘI 87 DE ANI

În ultimele 24 de ore, autoritățile buzoiene din sănătate au înregistrat 12 noi cazuri de coronavirus. Este vorba despre pacienți cu vârste între 16 și 87 de ani. Numărul îmbolnăvirilor de la Buzău se apropie de 500, în timp ce cifra persoanelor vindecate și externate ajunge la aproape 300.

spital smurd12 persoane din județul Buzău au fost confirmate cu Covid-19. Pacienții au fost internați atât la spitalul suport din Râmnicu Sărat, cât și la secția exterioară Gârlași a celei mai mari unități medicale din județ.

În aceste condiții, numărul persoanelor infectate cu coronavirus, de la începutul pandemiei, se apropie de 500.

Săptămâna aceasta, cadrele medicale de la unitatea suport de Covid-19 din Rm. Sărat au primit o gură de oxigen, odată cu emiterea unui ordin al Ministerului Sănătății, prin care pacienții asimptomatici pot părăsi spitalul, după 10 zile de la internare, pentru a sta izolați la domiciliu. Zeci de persoane au fost externate din unitate, reducându-se din presiunea internărilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!