Publicat la: 05.09.2019. 18:16 / 425 views

10 PENTRU SIGURANŢA ELEVILOR. CAMPANIE DE PREVENIRE ÎN ŞCOLI

circulatie eleviAnul şcolar începe la Buzău cu cea mai amplă campanie de prevenire de până acum. Timp de două săptămâni, mai multe instituţii, coordonate de Prefectură, vor desfăşura activităţi adresate elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice. Responsabilii mai multor instituţii s-au întâlnit ieri, la Prefectură, pentru a anunţa demararea unei campanii care se va desfăşura pe o perioadă de două săptămâni, începând cu acest weekend.

Campania nu este deloc întâmplătoare şi conţine activităţi specifice, ca urmare a tragediei de la Caracal. Poliţia va lua măsuri în acest sens.

În cadrul campaniei, Poliţia va colabora cu Inspectoratul Școlar, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţia de Sănătate Publică şi Centrul Judeţean Antidrog. (Mihai Bunăziua) 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!