10.000 DE FAMILII RĂMÂN FĂRĂ APĂ CALDĂ. ECOGEN ANUNȚĂ SISTAREA SERVICIULUI

10.000 DE FAMILII RĂMÂN FĂRĂ APĂ CALDĂ. ECOGEN ANUNȚĂ SISTAREA SERVICIULUI

Situație îngrijorătoare! În plină perioadă caniculară, aproximativ 10 mii de familii din Buzău, racordate la sistemul centralizat de încălzire, riscă să nu mai primească apă caldă la robinete, începând de sâmbătă. Dacă apa caldă va fi oprită de Ecogen, RAM-ului i-ar trebui cel puțin câteva zile pentru a relua furnizarea serviciului în regie proprie.

apa caldaEcogen a anunțat deja Regia Autonomă Municipală că sistează furnizarea apei calde menajere, începând cu data de 17 august 2019.  Într-un comunicat de presă remis astăzi, RAM Buzău își cere deja scuze buzoienilor pentru disconfortul creat.

Directorul Ecogen justifica decizia ca urmare a refuzului Ram de a prezenta numarul de abonati ramasi la sistemul centrazilat pentru a se calcula noii parametrii tehnici.

Conducerea regiei de termoficare recunoaște faptul că dacă Ecogen ar sista furnizarea de apă caldă, RAM-ului  i-ar trebui cel puțin câteva zile până ar putea relua furnizarea serviciului în regie proprie.

Notificarea de la Ecogen a fost primita de mai bine de o săptămână, dar atat conducerea RAM cat si Primarul Constantin Toma au declarat la acel moment ca buzoienii nu vor ramane fara apa calda mai mult de 24 de ore. Termenul avansat acum este de o săptămână.

(Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și