Publicat la: 27.11.2019. 19:09 / 710 views

1 DECEMBRIE LA MUZEU. EXPOZIŢIILE PERMANENTE VOR PUTEA FI VIZITATE GRATUIT

Ca în fiecare an, colectivul Muzeului Judeţean va fi prezent la datorie de Ziua Naţională a României. Au fost pregătite pentru buzoieni o serie de activităţi specifice, care se vor desfăşura pe tot cuprinsul zilei de 1 decembrie. În această zi de sărbătoare naţională, toţi cei care vor dori, vor putea să viziteze gratuit colecţiile permanente ale Muzeului.

muzeu invitatie muzeu-tunel-lumini

În ultimii ani, Muzeul Judeţean s-a alăturat activităţilor organizate de Consiliul Judeţean cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a invitat publicul buzoian să viziteze instituţia.

Pe tot parcursul zilei de 1 decembrie, la sediul instituţiei se vor desfăşura o serie de acţiuni atractive pentru toţi buzoienii care vor veni la Muzeu.

Toţi cei care vor dori să participe la programul organizat de Muzeul Judeţean, vor avea şi prilejul de a vizita gratuit toate colecţiile permanente.

După aprinderea tunelului de lumini din faţa instituţiei, va fi prezentat publicului şi Museum-bus-ul care, încă de la începutul lui decembrie, va pleca în prima sa cursă pe teritoriul judeţului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!